Osaston puheenjohtaja vieraili Hyrian Riihimäen toimipisteessä

4.5.2021


Riihimäen ja Ympäristön Automiehet ry:n puheenjohtaja Petri Mattila vieraili kylmänä huhtikuun alun päivänä tulevaisuuden autonkuljettajia kouluttavassa Hyrian Riihimäen toimipisteen koulutusalueella.

Alueella oli kuljetusharjoittelun osalta täysi tohina päällä, vaikka koronarajoituksista johtuen paikalla oli vain puolet ensimmäisen vuosiluokan oppilaista.
Tällä kertaa harjoiteltiin mm. kappaletavarakuorman purkamista trukkipiikein varustetulla kauhakuormaajalla, vaihtolavakuorma-auton käyttöä ja lumen kuormausta traktorilla vaihtolavalle.

Puheenjohtaja muisteli kaihoisasti omaa 80-luvun lopun kouluaikaansa silloisessa Riihimäen ammattikoulussa ja sitä kuinka koulutuskalusto oli niistä ajoista melkoisesti kehittynyt ja monipuolistunut. Nyt on selvästi vastattu nykyajan työmaiden kasvaneisiin vaatimuksiin kuljetusalan työntekijöiden moniosaamisesta. Hienoa!Logistiikka- ja kuljetusalan logistiikan perustutkintoa voi opiskella peruskoulupohjaisena Hyrian Riihimäen yksikössä. Täältä opiskelijat valmistuvat autonkuljettajiksi tai yhdistelmäajoneuvonkuljettajiksi.